Avoin hakemus siistijä keikkatöihin

27.10.2023 | Avoimet työpaikat

Haluatko kokopäivätyön, joka sisältää vaihtuvia kohteita ja eri mittaisia projekteja? Oletko henkilö, joka nauttii siitä, että voi kääriä hihat ja pistää tuulemaan? Tunnetko itsesi voittajaksi, kun tiukassa aikataulussa vedetty projekti saadaan hienosti maaliin ja kaikki kehuvat lopputulosta?

IntoCleanin keikkasiistijät ovat valmiina lähtöön, kun kutsu kuuluu! Siistimisprojekteja tehdään usein urakkatyönä, joka voi olla kestoltaan muutaman päivän tai muutaman viikon mittainen. Tässä työssä ei kuljeta tiukan lukujärjestyksen mukaan, vaan töitä tehdään tietyn aikaikkunan sisällä. Kohteet voivat vaihdella isoista tehdashalleista uusien kiinteistöjen loppusiivoukseen ja työtehtävätkin vaihtelevat sen mukaisesti.

Palkka maksetaan tuntityönä ja välillä voidaan tehdä pitkääkin päivää. Ylitöistä maksetaan aina erikseen sovitusti. Esihenkilö kulkee mukana työkeikoilla, joten kokonaisuus pysyy koko ajan hyvin hanskassa.

Tässä työssä viihtyvät ne, jotka pitävät vauhdikkaasta menosta, uusien ihmisten tapaamisesta ja vaihtelevasta työympäristöstä. Jos olet parhaimmillasi silloin, kun pieni aikapaine puskee päälle, tämä tiimityö saattaa olla juuri se, missä pääset loistamaan ja onnistumaan.

 

Kerro lyhyesti, miksi haluat tehdä juuri tämän tyyppistä siivoustyötä ja miksi haluat tulla töihin juuri meille.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen marie.silmu@vaasaintoclean.fi. Huom! Laita sähköpostin otsikoksi paikka, mitä haet, eli esim. Avoin hakemus siistijä keikkatöihin.