Hinnoittelu

Mihin Vaasa INTOclean Oy:n tarkka hinnoittelu ja kilpailukykyiset hinnat perustuvat?

  1. Teemme tarjoukset kerralla oikein

Tutustumme aina asiakaskohteeseen etukäteen ja teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöidyn tarjouksen, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kun tarjous on tehty alusta lähtien huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, hintoihin ei tule yllätyksiä.

  1. Tarkka siivoustöiden hinnoittelu perustuu osaamiseen ja kokemukseen

Meillä on useiden vuosien kokemus erilaisten kohteiden siivoamisesta. Osaamme määritellä tarkasti, miten paljon aikaa erilaisten työtehtävien suorittamiseen tulee varata aikaa.

  1. Työskentelemme organisoidusti

Me emme tule ”hääräämään” työmaalle vaan me tulemme tekemään etukäteen sovitut siivoustyöt sovittuun aikaan. Työpareillamme on selkeät toimintamallit, missä järjestyksessä työt tehdään ja paljonko siihen käytetään aikaa. Näin sovitut työt saadaan tehtyä aikataulussa, eikä lisäkustannuksia synny jo sovituista töistä.

  1. Tunnemme rakentamisen eri vaiheet

Tunnemme rakennustyömaat ja rakentamisen eri vaiheet hyvin. Osaamme tämän perusteella aikatauluttaa työt niin, että ne sopivat muun rakennustyömaan vaiheisiin. Oikeaan aikaan tehty siivoustyö jouduttaa projektin etenemistä ja minimoi tuplasti tehtävät työt.

 

Vaasa INTOclean on kiinteistösi siistein kumppani. Mistä asioista kumppanuuden edut syntyvät? Lue lisää kumppanuudestamme täältä.

Hinnoittelumme peruspilareita:

 

  • Teemme tarjoukset kerralla valmiiksi
  • Tarjoamme vaihtoehtoja eri hintaluokissa
  • Hyvä organisointi pitää hinnat kurissa
  • Tarjoamme täsmällisiä palveluita, täsmällisillä hinnoilla
  • Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti
  • Emme arvioi hintoja yli eikä alle vaan todellisen tarpeen mukaan