Erikoissiivoukset

Suoritamme yrityksille säännöllisiä erikoissiivouksia kerrostaloihin, toimistotiloihin, porraskäytäviin sekä tehdas- ja tuotantotiloihin. Toimimme säännöllistä erikoissiivousta tarvitsevien yritysten, yrittäjien, taloyhtiöiden, rakennusliikkeiden, kiinteistöhuoltojen ja isännöitsijöiden kumppanina ja siivouksen luottopakkina.

Meillä on erikoissiivoukseen ja ammattikäyttöön soveltuvat puhdistusaineet ja työvälineet, jotka ovat CE-merkittyjä. Meillä on myös puhtausluokka P1 suorittamiseen vaadittava koulutus.

Tyypillisimpiä säännöllisiä erikoissiivouksia ovat mm. ikkunanpesu korkealla oleviin ikkunoihin, alakattojen yläpuolen tekniikkaosien puhdistus, lattioiden käyttöönottopesut, lattioiden tehopesu- ja suojaus sekä lattioiden puhdistukset, vahaukset, kiillotukset ja suojaukset.
Säännöllisiin erikoissiivouksiin luetaan myös vaativassa käytössä olevat tilat, joissa on käytössä erilaisia työstökoneita ja sen mukana syntyvää likaa, kuten esim. öljyä, hitsauspölyä, metallipölyä.

Vaasa INTOclean tarjoaa mm.  seuraavia erikoissiivouksia

 

  • Ikkunanpesu korkealla oleviin ikkunoihin
  • Alakattojen yläpuolen tekniikkaosien puhdistus
  • Lattioiden tehopesu- ja suojaus
  • Lattioiden puhdistukset, vahaukset, kiillotukset ja suojaukset
  • Lattioiden käyttöönottopesut
  • Vaativassa käytössä olevat tilat (esim. öljyä, hitsauspölyä, metallipölyä ja erilaisia työstökoneita sisältävät tilat)

Ota yhteyttä

Marie Silmu

+358 458 831986
marie.silmu@vaasaintoclean.fi

Ikkunanpesu korkealla oleviin ikkunoihin

Pesemme korkealla olevia ikkunoita. Henkilökuntamme on koulutettu käyttämään nostureita (mm. saksinosturi, kuunkulkija, skylift). Voimme käyttää joko asiakkaan omaa nosturia, tai voimme hankkia paikalle nosturin yhteistyökumppanimme avulla. Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan turvallisuusmääräysten mukaisesti ja heiltä löytyy asianmukaiset turvavarusteet.  Meillä on myös selkeä prosessi ikkunanpesuprojektin järjestelmälliseen ja tehokkaaseen läpiviemiseen.

 

Alakattojen yläpuolen tekniikkaosien puhdistus

Alakaton yläpuolella sijaitsevien tekniikkaosien puhdistus koskee mm. sähkökouruja, erilaisia kiskoja, IV-kanavia ja putkia. Työ tehdään nosturin avulla. Suosittelemme alakattojen yläpuolen tekniikkaosien puhdistusta noin. xx välein

 

Lattioiden tehopesu- ja suojaus

Teemme lattioiden tehopesua ja suojauksia erilaisia lattiapinnoille. Pesemme ja suojaamme kokolattiamatot, kivilattiat jne.

 

Tekstiilejä sisältävien huonekalujen puhdistus

Teemme höyrypesuja asiakkaan tiloissa sijaitseviin huonekaluihin ja erilaisiin kiinteisiin tekstiilipintoihin.

Lattioiden puhdistukset, vahaukset, kiillotukset ja suojaukset

Teemme erilaisten lattiapintojen puhdistuksia, vahauksia, kiillotuksia ja suojauksia. Arvioimme toimenpiteiden laadun ja määrän kohdekohtaisesti erillisen, etukäteen tehtävän suunnitelman avulla.

 

Lattioiden käyttöönottopesut

Lattioiden käyttöönottopesut tehdään yleensä uusille lattioille juuri ennen käyttöönottoa. Suosittelemme tätä operaatiota erityisesti yleisiin tiloihin, joissa käytetään turvakenkiä.

 

Vaativassa käytössä olevat tilat

Siivoamme myös vaativassa käytössä olevia tiloja joita voivat olla esim. öljyä, hitsauspölyä, metallipölyä ja erilaisia työstökoneita sisältävät tilat.

Kokonaisuus hallinnassa

Lue lisää kumppanuudestamme!

Työskentelemme organisoidusti

Lue lisää HINNOITTELUSTAMME!

Huolehdimme työntekijöistämme

Lue lisää luotettavuudestamme!

Puhtausluokka P1 Pohjanmaalla

Lue lisää PaLVELUSTAMME!