Rakennus- ja loppusiivoukset

Ylläpitosiivous rakennustyömaalla

Hoidamme kaikenlaisten rakennustyömaiden työmaa-aikaiset ylläpitosiivoukset ja teemme rakennustyömaille myös projektisiivousta.

Rakennustyömaan ylläpitosiivousta, eli ns. raakasiivousta voidaan tehdä päivittäin, viikoittain tai kuukausittain, asiakkaan toiveiden ja sopimuksen mukaan. Tuomme mukanamme tarvittavat siivoamiseen tarvittavat välineet ja aineet. Työvälineemme ovat CE-merkittyjä ja käyttämämme puhdistusaineet ovat ammattikäyttöön soveltuvia. Meillä on myös korkeinta puhtausluokkaa vaativien kohteiden sertifikaatti, eli P1-puhtaudenhallintasertifikaatti.

Laskemme urakat tarkasti etukäteen, jolloin ne on helppo budjetoida jo etukäteen. Pitkä kokemuksemme rakennustyömaiden siivouksesta auttaa optimoimaan riittävän siivouksen määrän heti lähtötilanteessa. Teemme tarjoukset vikkelästi ja yksilöimme ne aina asiakaskohteeseen soveltuvaksi. Voimme aloittaa työt lyhyelläkin varoitusajalla. Tutustu hinnoitteluumme täällä.

Toimimme aina selkeiden prosessien mukaan.

Koko henkilökuntamme on perehdytetty huolellisesti sekä työtehtäviin että turvalliseen työskentelyyn. Jos tilanne, vaatii, osaamme soveltaa sallituissa rajoissa. Emme tee pelkästään omaa työtämme, vaan meille on tärkeää olla osa toimivaa kokonaisuutta. Pidämme sekä vastuuhenkilöt että rakennuksella työskentelevät henkilöt ajan tasalla siitä, mitä tehdään, missä tehdään ja miksi tehdään.

Toimimme asiakkaan kumppanina koko rakennustyömaaurakan ajan. Toisinaan aloitamme siivoukset pohjatöiden siivouksella ja päätämme urakkamme kerrostalon ylimpien ikkunoiden pesuun. Toimimme raksalla kumppanina, joka osaa hommansa ja jota ei tarvitse vahtia. Lue lisää kumppanuudestamme.

 

Projektisiivous rakennustyömaalla

Projektiluonteisena rakennuksille voidaan tilata siivousta mm. seuraaviin tarpeisiin:

 • siivous pohjien valmistumisen ja valutöiden jälkeen
 • siivous ennen välikatselmusta
 • työmaaparakkien siivous
 • loppusiivous
 • rakennussiivous

 

Loppusiivous

Loppusiivous voidaan tehdä vaiheittainen tai juuri ennen luovutusta. Loppusiivous tehdään kuitenkin aina vasta siinä vaiheessa, kun rakennustyömaalla jonkin tietyn osaston tai koko työmaan työt on saatu päätökseen. Yleensä loppusiivous tehdään juuri ennen luovutusta. Vaasa INTOcleanilla on korkeimman puhtausluokan suorittamiseen vaativa sertifikaatti ja osaaminen, ja suoritamme näitä siivouksia koko Vaasassa ja Pohjanmaalla.

Loppusiivouksen laajuus määritellään aina kohdekohtaisesti. Lähtökohtaisesti sen tavoitteena on, että tila on pölytön ja luovutusvalmis.

Ymmärrämme loppusiivouksen merkityksen asiakkaan näkökulmasta ja sen, miten meidän työmme siihen vaikuttaa. Loppusiivous ei ole pelkkä siivous, vaan se on yksi osa rakennuttajan jättämää mielikuvaa koko projektista.

Miksi Vaasa INTOclean on raksan siistein kumppani?

 

 • Tunnemme rakennustyömaiden eri rakennusvaiheet
 • Tarjoamme riittävää siivousta – ei yli eikä alle
 • Osaamme laskea urakat tarkasti
 • Toimimme raksalla tehokkaasti ja organisoidusti
 • Otamme vastuuta kokonaisilmeestä
 • Meillä on rakennussiivoukseen soveltuvat omat CE-merkityt työvälineet
 • Monipuolinen osaaminen yltää haastaviinkin tehtäviin
 • Palvelumme taipuvat rakennusprojektin mukaan

Ota yhteyttä

Marie Silmu

+358 458 831986
marie.silmu@vaasaintoclean.fi

Kokonaisuus hallinnassa

Lue lisää kumppanuudestamme!

Työskentelemme organisoidusti

Lue lisää HINNOITTELUSTAMME!

Huolehdimme työntekijöistämme

Lue lisää luotettavuudestamme!

Puhtausluokka P1 Pohjanmaalla

Lue lisää PaLVELUSTAMME!