Kumppanuus

Haluamme edistää omilla toimillamme asiakkaamme menestystä. Olemme listanneet tähän muutaman toimintatavan, joiden avulla asiakkaamme säästävät sekä aikaa että rahaa.

 

Kohdekohtaista palvelua

Toimimme organisoidusta heti alusta lähtien ja suunnittelemme siivoustyöt aina kohdekohtaisesti. Hyvään suunnitteluun kuuluu henkilökohtainen palvelu, jossa asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä kohteen erityispiirteet otetaan huomioon.

 

Kumppani konsultoi ja ohjaa oikeaan suuntaan

Kumppanina toimimme asiakkaamme eduksi ja ehdotamme asiakkaan kannalta järkeviä ratkaisuja. Meidän ammattitaitoomme kuuluu tiedon jakaminen ja valmiiden ratkaisujen miettiminen jo ennen kuin asiakas on ehtinyt kysyä.

 

Kokonaisuus hallinnassa

Päätehtävämme on siivous, mutta sei ei ole ainoa tehtävämme. Henkilökuntamme työnkuvaan kuuluu myös ympäristön havainnointi ja raportointi. Meillä on silmää siistien kokonaisuuksien ylläpitoon ja kehittämiseen.

 

Uskallamme pitää jöötä – edistämme töiden etenemistä

Kaikkien osapuolien etu työmaalla on se, että työt hoituvat aikataulun mukaisesti.  Emme odota, että muut tekevät tai muut käskevät. Osaamme soveltaa sovittujen raamien sisällä tilanteen niin vaatiessa. Henkilökunnaltamme löytyy sekä huumoria että jämäkän ystävällistä asennetta, jonka avulla saamme vauhtia töihin.

 

Ennakoimme tulevaa, seuraamme aikaamme

Ennakoimme asiakkaan puolesta tulevat tapahtumat, sään aiheuttamat rapakelit tai maailmalta kantautuvat uutiset, jotka voivat vaikuttaa olennaisesti asiakkaan toimintaan ja kiinteistön siisteyden ja hygienian ylläpitoon.

 

Säännöllinen yhteydenpito minimoi virheet

Aktiivinen kommunikointi asiakkaan kanssa vähentää virheitä ja pitää projektit oikeassa suunnassa. Pidämme asiakkaan ajan tasalla siitä mitä kohteissa tehdään.

 

Laaja verkosto taustalla

Kaikkea ei tarvitse osata itse. Siksi hyödynnämme laajaa eri alojen osaajaverkostoamme asiakkaiden haasteita ratkoessamme. Aikaa säästyy, kun vastaukset saa suoraan osaajilta. Jaamme osaamistamme myös vastavuoroisesti.

 

Kohteeseen sopivin työntekijä

Valitsemme juuri teille sopivimman työntekijän. Ihmiset ovat erilaisia ja heillä on erilaista osaamista. Huomioimme tämän asiakkuuksien hoidossa. Meillä ei siivoa kuka tahansa missä tahansa, vaan sovitamme asiakaskohteisiin ja töihin sopivimman ammattilaisen.

 

Miten hinnoittelemme tuotteet, mitkä asiat vaikuttavat hintaan?  Lue lisää täältä.