Yritysten ylläpitosiivoukset

Teemme yritysten ylläpitosiivouksia eri aloilla toimiville yrityksille sekä Vaasassa että lähialueilla. Siivoamme toimistot, rappukäytävät, hallitilat, tuotantotilat ja tehdasrakennukset. Ylläpitosiivouksen lisäksi meiltä saa myös kokonaisvaltaista siivousta, johon voi sisällyttää erikoissiivousta.

Meillä on myös korkeinta puhtausluokkaa vaativien kohteiden sertifikaatti, eli P1-puhtaudenhallintasertifikaatti. Siivoamme myös terveydenhoitoalalla toimivien yritysten tiloja, kuten esim. hammaslääkäreiden vastaanottotiloja, vanhainkoteja jne.

Tarjoamme ylläpitosiivousta arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Erillisestä sopimuksesta voimme siivota myös muina aikoina. Ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaista siivousta, joka voi sisältää esim. lattioiden peruspesut, -vahaukset, -kiillotukset ja kivilattioiden käsittelyt tai korkeiden ikkunoiden pesut. Toimitamme asiakkaillemme tarvittaessa myös kaikki tarvittavat paperit, saippuat ja niiden telineet sekä asennukset. IntoCleanin pesulapalvelu noutaa, toimittaa ja pesee myös työvaatteet ja pyyhkeet, sekä  hoitaa mattojen vaihdot ja pesetykset.

Kaikki työvälineemme ovat CE-merkittyjä ja ammattikäyttöön soveltuvia. Myös puhdistusaineet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja. Kaikki imurimme on varustettu HEPA-suodattimilla.

Ylläpitosiivouksessa me pidämme huolen siitä, että asiakkaan tilat ovat yleisilmeeltään siistit. Siivotessamme huomioimme aina kokonaisuuden ja optimoimme siivouksen määrän riittävälle tasolle. Tavoitteenamme on ylläpitää siistiä yleisilmettä ja säilyttää kiinteistön arvo kohtuullisilla kustannuksilla.

Suoritamme siivoukset aina sovittuna aikana sovittujen yksityiskohtien mukaan. Ennakoimme puolestanne myös ympäristössä tapahtuvat muutokset, jotka vaikuttavat olennaisesti siisteyden ja hygienian ylläpitämiseen.

Yhteistyötä aloitettaessa kartoitamme tilanteen aina käymällä paikan päällä. Kartoitus auttaa optimoimaan riittävän siivouksen määrän heti lähtötilanteessa. Teemme tarjoukset vikkelästi ja yksilöimme ne aina asiakaskohteeseen soveltuvaksi. Voimme aloittaa työt lyhyelläkin varoitusajalla.

Asiakaskohteissamme työskentelevät aina samat henkilöt, jotka asiakkaamme tuntevat nimeltä. Joustoista sovittaessa varmistamme aina, että myös näissä tilanteissa meillä on mahdollisuus tehdä työt huolellisesti loppuun saakka. Perehdytämme kohteeseen aina kolme henkilöä. Näin palvelumme toimivat moitteettomasti myös mahdollisten poissaolojen aikana. Lue lisää kumppanuudestamme.

P.s. Kiinnostaako kotisiivoukset? Teemme myös kotisiivouksia Vaasassa ja lähialueilla. Kysy lisää!

Mitkä asiat vaikuttavat ylläpitosiivouksen hintaan?

 

  • ajankohta milloin siivotaan
  • käytettävät siivouskoneet
  • tilojen lähtökohtainen likaisuuden taso
  • siisteyden vaatimustaso
  • tilojen päivittäinen käyttäjien määrä
  • tilojen käyttöaste vuorokausitasolla
  • pintamateriaalit, joita siivotaan

Ota yhteyttä

Marie Silmu

+358 458 831986
marie.silmu@vaasaintoclean.fi

Kokonaisuus hallinnassa

Lue lisää kumppanuudestamme!

Työskentelemme organisoidusti

Lue lisää HINNOITTELUSTAMME!

Huolehdimme työntekijöistämme

Lue lisää luotettavuudestamme!

Puhtausluokka P1 Pohjanmaalla

Lue lisää PaLVELUSTAMME!