Työtehtävien kuvaukset

Nautitko järjestelmällisestä arjesta, jossa seuraat kellontarkasti päiväsi kulkua, vai oletko innostuja  tai seikkailija -tyyppiä, joka herää eloon kun urakka alkaa? Tutustu työntekijäprofiileihimme,  niin tiedät, kumpaan IntoCleanin siistijä-kategoriaan kuulut!

 

Vakituinen siistijä ylläpitosiivoukseen

Nautitko siitä, että työpäiväsi – ja viikkosi on suunniteltu selkeiksi ja että ne etenevät suunnitelman mukaisesti? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä, jota teet tutuissa kohteissa, tutuiksi tulleiden ihmisten kanssa? Entä nautitko siivoamisesta kohteissa, joissa työtäsi arvostetaan?

IntoCleanin ylläpitosiistijät tekevät töitä tutuissa kohteissa tutuiksi tulleiden ihmisten joukossa. Työpäivät on suunniteltu niin, että yhden päivän aikana siivousta tehdään useammassa eri kohteessa. Työt hoidetaan yhdessä parin kanssa, jolloin siivoukset etenevät sujuvasti. Työajat ovat säännölliset ja ne ajoittuvat arkipäiville n. klo 7-16 välille. Käytössä on oma auto, jolla siirrytään kohteesta toiseen. Työvälineet ovat modernit ja toimivat ja ne pidetään hyvässä kunnossa. Viikonloppu tai iltatöitä ei ole, ellei niitä itse välttämättä halua tehdä.

Teemme ylläpitosiivousta erilaisiin toimitiloihin ja teollisuusyrityksille, joissa siivoamme henkilökunnan tiloja, toimistotiloja ja tehdashalleja. Asiakkainamme on myös taloyhtiöitä, joille teemme säännöllistä rappusiivousta. Asiakkaamme arvostavat työtämme ja tervehtivät mielellään tuttua siistijää.

Jos olet ylpeä oman kätesi jäljestä ja pidät työstä, joka on sopivan vaihtelevaa mutta noudattaa rutiineja, IntoCleanin ylläpitosiistijän työ voisi olla juuri sinua varten. Saat toteuttaa arkeasi itsenäisesti annetun raamin sisällä, ja voit valmistella tulevan työpäiväsi etukäteen niin, että se käynnistyy ilman yllätyksiä. Me suunnittelemme työpäiväsi niin, että ehdit tehdä työsi huolellisesti ja pitää rauhassa myös ruokatunnin.

 

Vakituinen siistijä keikkatöihin

Haluatko kokopäivätyön, joka sisältää vaihtuvia kohteita ja eri mittaisia projekteja? Oletko henkilö, joka nauttii siitä, että voi kääriä hihat ja pistää tuulemaan? Tunnetko itsesi voittajaksi, kun tiukassa aikataulussa vedetty projekti saadaan hienosti maaliin ja kaikki kehuvat lopputulosta?

IntoCleanin keikkasiistijät ovat valmiina lähtöön, kun kutsu kuuluu! Siistimisprojekteja tehdään usein urakkatyönä, joka voi olla kestoltaan muutaman päivän tai muutaman viikon mittainen. Tässä työssä ei kuljeta tiukan lukujärjestyksen mukaan, vaan töitä tehdään tietyn aikaikkunan sisällä. Kohteet voivat vaihdella isoista tehdashalleista uusien kiinteistöjen loppusiivoukseen ja työtehtävätkin vaihtelevat sen mukaisesti.

Palkka maksetaan tuntityönä ja välillä voidaan tehdä pitkääkin päivää. Ylitöistä maksetaan aina erikseen sovitusti. Esihenkilö kulkee mukana työkeikoilla, joten kokonaisuus pysyy koko ajan hyvin hanskassa.

Tässä työssä viihtyvät ne, jotka pitävät vauhdikkaasta menosta, uusien ihmisten tapaamisesta ja vaihtelevasta työympäristöstä. Jos olet parhaimmillasi silloin, kun pieni aikapaine puskee päälle, tämä tiimityö saattaa olla juuri se, missä pääset loistamaan ja onnistumaan.

 

Siistijä osa-aikatyö

Onko siivoaminen mielestäsi mukavaa hommaa? Tuleeko sinulle hyvä mieli siitä, että näet työsi tuloksen, ja olet saanut samalla myös vähän hyötyliikuntaa? Olisiko sinulla käyttöä ylimääräiselle tienistille?

IntoCleanin osa-aikaiset siistijät tekevät töitä vaihtelevasti, noin 10h viikossa. Työaikojen suunnittelussa huomioidaan elämäntilanteesi – töitä voidaan tehdä iltaisin, viikonloppuisin tai päivälläkin, jos se sopii paremmin aikatauluun. Meillä osa-aikaiset siistijät voivat olla koululaisia, opiskelijoita, eläkeläisiä tai muuta työtä tekeviä. Ikärajaakaan ei ole, jos intoa tekemiseen riittää.

Motiivillasi ei siis ole merkitystä, pääasia on se, että haluat hoitaa työsi huolellisesti ja tehdä säännöllisesti töitä sovitun tuntimäärän mukaisesti. Me perehdytämme sinut työhösi ja autamme alkuun.