Avoin hakemus siistijä ylläpitosiivoukseen

27.10.2023 | Avoimet työpaikat

Vakituinen siistijä ylläpitosiivoukseen

Nautitko siitä, että työpäiväsi – ja viikkosi on suunniteltu selkeiksi ja että ne etenevät suunnitelman mukaisesti? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä, jota teet tutuissa kohteissa, tutuiksi tulleiden ihmisten kanssa? Entä nautitko siivoamisesta kohteissa, joissa työtäsi arvostetaan?

IntoCleanin ylläpitosiistijät tekevät töitä tutuissa kohteissa tutuiksi tulleiden ihmisten joukossa. Työpäivät on suunniteltu niin, että yhden päivän aikana siivousta tehdään useammassa eri kohteessa. Työt hoidetaan yhdessä parin kanssa, jolloin siivoukset etenevät sujuvasti. Työajat ovat säännölliset ja ne ajoittuvat arkipäiville n. klo 7-16 välille. Käytössä on oma auto, jolla siirrytään kohteesta toiseen. Työvälineet ovat modernit ja toimivat ja ne pidetään hyvässä kunnossa. Viikonloppu tai iltatöitä ei ole, ellei niitä itse välttämättä halua tehdä.

Teemme ylläpitosiivousta erilaisiin toimitiloihin ja teollisuusyrityksille, joissa siivoamme henkilökunnan tiloja, toimistotiloja ja tehdashalleja. Asiakkainamme on myös taloyhtiöitä, joille teemme säännöllistä rappusiivousta. Asiakkaamme arvostavat työtämme ja tervehtivät mielellään tuttua siistijää.

Jos olet ylpeä oman kätesi jäljestä ja pidät työstä, joka on sopivan vaihtelevaa mutta noudattaa rutiineja, IntoCleanin ylläpitosiistijän työ voisi olla juuri sinua varten. Saat toteuttaa arkeasi itsenäisesti annetun raamin sisällä, ja voit valmistella tulevan työpäiväsi etukäteen niin, että se käynnistyy ilman yllätyksiä. Me suunnittelemme työpäiväsi niin, että ehdit tehdä työsi huolellisesti ja pitää rauhassa myös ruokatunnin.

 

Kerro lyhyesti, miksi haluat tehdä juuri tämän tyyppistä siivoustyötä ja miksi haluat tulla töihin juuri meille.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen marie.silmu@vaasaintoclean.fi. Huom! Laita sähköpostin otsikoksi paikka, mitä haet, eli esim. Avoin hakemus siistijä ylläpitosiivoukseen